Reviderm medicinska kozmetika

Reviderm tretmani zasnivaju se na jednostavnoj kombinaciji hranjivih supstanci, koje nježno i djelotvorno pokreću prirodne regenerativne procese iz unutrašnjosti tkiva prema površini kože i kontrolirane mikroabrazije kristalima, koja potpuno uklanja izumrli sloj epiderme. Tako se regulira lučenje lojnica, a rezultat je odmah vidljivo pomlađivanje kože.

Već nakon nekoliko tretmana dolazi do uklanjanja raznih problema kao što su: bore, suha ili masna koža, proširene pore, akne, pigmentacije.
Reviderm sistem nudi i specijalne tretmane koji se nadograđuju na osnovne tretmane dajući izvanredne rezultate prirodnog liftinga.

Reviderm (ekskluzivno u Hrvatskoj). Medicinsko kozmetička metoda za nekirurški lifting s odmah vidljivim učinkom.

NOVO od Reviderma - Rebalans

REBALANS je novi inovativni tretman vrhunske kuće Reviderm.

Tretman je idealan za suhu, osjetljivu, seboroičnu kožu sklonu alergijama i svim tipovima kože kojima je potrebna vlaga.

Tretman se sastoji od blagog enzimskog pilinga, koncentrirane hyaluron ampule, maske broj 1 (detoksikacijski učinak), manualne masaže lica i maske broj 2 (dubinska hidratizacija). Ovim tretmanom stvara se vanjska barijera koja štiti kožu od svih štetnih utjecaja. Koža se iščisti i dubinski nahrani te postaje meka i svijetla.

Maksimalan učinak postiže se u kombinaciji sa mikrodermo abrazijom.
Cijene tretmana pogledajte ovdje.

mikrodermo-abrazija

Tretman kisikom

Ovim tretmanom po prvi puta slobodan kisik unosimo u kožu. Snažna kura daje vašoj koži da prodiše. Idealna je za pušače, osobe izložene čestom stresu i one koji se puno izlažu sunčevom djelovanju.

PCA piling

Intenzivan je i neštetan piling kod masnih i aknastih koža, te kod pigmentiranih i starijih oštećenih koža lica, na rukama i dekolteu.
Izvanredno smanjuje proširene pore jedinstvenim kompleksom voćnih kiselina i Koji kiseline, koja se dobiva iz endemske japanske gljive.

Manager tretman

Zamišljen je za žene koje nemaju mnogo vremena, a žele biti savršeno njegovane.
Tretman se radi jednom mjesečno u trajanju od dva sata, nakon čega izvanredan učinak ostaje još dugo vidljiv.

Hydrolage

Opskrbljuje kožu izvanredno visokim postotkom vlage i hranjivih tvari. Krunski je završetak svakog specijalnog Reviderm tretmana restruktuirajući bio-lifting kojem se svaka koža još dugo poslije veseli.

hidrolage

Prirodni lifting (petodnevni tretman)

Kombinacija Skin pillera s vrhunskim preparatima Reviderm za 5 dana uzastopnih tretmana vratit će suhoj i umornoj koži sjaj i mekoću, te pomladiti Vaše lice. Po završenoj kuri dovoljan je jedan tretman mjesečno za održavanje postignutog.

Tretman s C vitaminom

Ovaj bogati tretman daje koži potrebnu vlagu i čvrstinu. Preporučujemo ga nakon zimskog perioda, ali i tijekom cijele godine. Ovim tretmanom koža se snabdijeva sa 100% koncentratima C vitamina.

Skin piller

Ovaj jedinstveni postupak za blago uklanjanje zadebljalih mrtvih i oštećenih slojeva kože već nakon prvog tretmana poboljšava izgled kože, potičući je na stvaranje novih neoštećenih stanica. Postupak je bezbolan i ne ostavlja nikakve tragove. Idealan je za probleme akni, ožiljaka, pigmentacije, suhe i masne kože te bora.

skin_piler

Tretman akni

NOVO! CELLUCUR maska - iznimno dobri rezultati. Kombinacijom PCA pilinga i mikroabrazije Skin pillerom postižu se izvanredni rezultati. Regulira se lučenje lojnica, a time i upalnih procesa.

akne prijeakne poslije tretmana

Odstranjivanje kapilara putem raspršene visoke frekvencije

Najsuvremenija metoda koaguliranja puknutih kapilara bez ubadanja. Igla ne ulazi u kapilaru koju želimo odstraniti, već je držimo položenu na kožu, a kapilare nestaju bezbolno i vrlo efikasno. Tretirana mjesta ne smijemo vlažiti tri dana, a sitne krastice otpadaju nakon desetak dana.