Savjeti

Razmišljate o laserskom uklanjanju dlačica - evo što bi trebali znati

Neželjene dlačice na licu i tijelu su za mnoge žene problem pa su u stalnoj potrazi za najboljim rješenjem za glatku kožu - kod kuće ili u kozmetičkom salonu. Možda ste i vi isprobale različite mogućnosti uklanjanja neželjenih dlačica: od brijanja, depilacije, izbjeljivanje, korištenja kreme i epilacije, ali tražite nešto dugotrajnije.

Pročitajte više...

Savjet kozmetičarke s 50 godina iskustva: Treba li tvome licu profesionalno čišćenje lica?

Često od klijentica koje dolaze u salon, a nisu nikada bile na tretmanu čišćenje lica čujem kako nisu sigurne čemu točno služi sam tretman. Dolaze na depilaciju jer se žele riješiti dlačica, na pedikuru i manikuru jer žele lijepa i njegovana stopala te ruke... No, nije im jasno zašto bi one ili netko drugi trebao tretman čišćenja lica.

Pročitajte više...

Savjeti za mlade - akne

Akne nipošto nemojte sami istiskivati! Za akne, masnu i nečistu kožu svakako potražite stručnu pomoć. Ponekad, ali vrlo rijetko, problem nestane sa završetkom puberteta. Nedovoljna higijena, pogrešni preparati, samoistiskivanje i drugo dovode do ozbiljnih problema, koji poljuljaju psihu mladog čovjeka i dovode do nezadovoljstva samim sobom te stresa, što dodatno pogoršava problem. Raspolažemo sa nizom kvalitetnih tretmana i preparata koji će vrlo brzo riješiti vaš problem.

Obratite nam se za besplatne konzultacije.

Dlačice

Pojava dlačica na mjestima gdje nisu poželjne može imati više uzroka; hormonalni poremećaj ili genetsku sklonost. Čupanje pincetom, brijanje i upotreba raznih krema samo će uvećati njihov broj i jačinu. Ako se još niste odlučili za trajno uklanjanje laserom, najbolja metoda je depilacija toplim voskom, koju naši saloni uspješno provode već 40 godina. Redovitom depilacijom jednom mjesečno dlačice vidno oslabe i prorijede se. Danas imamo na raspolaganju lasersku metodu trajnog uklanjanja dlačica, koja je iznimno uspješna. Laser mora biti visoke snage, a njime rukuje stručna osoba sa iskustvom. Naši saloni provode lasersku depilaciju vrlo uspješno već 10 godina. Dlačice se mogu trajno odstraniti i elektroepilacijom iglicom, no to savjetujemo samo kod malog broja dlačica.

Obratite nam se za besplatne konzultacije.

Starenje kože i prevencija (bore, pigmentacije, kapilare)

Svaka koža vremenom počinje pokazivati znakove starenja. Najbolje je ako se počinje s prevencijom već od 25 godine života, za što nam danas stoje na raspolaganju iznimno efikasne metode i preparati. Kvalitetni preparati za njegu veoma su bitni, ali oni ne mogu efikasno spriječiti prerano starenje kože, do kojega danas dolazi relativno rano, zbog sveukupnog načina života. Izgled je danas više nego ikada bitan u poslovnom i privatnom životu. Veoma je važno da njega lica bude konstantna. Ali danas i intenzivni tretmani imaju drugačiji učinak.

Mikroabrazija kristalima

Mikroabrazija kristalima u sistemu Reviderm izvanredno je uspješna metoda rješavanja problema akni, masne i nečiste kože, ožiljaka ali iznad svega to je vrlo uspješna prevencija starenja kože. Jedan tretman mjesečno osigurati će stalno obnavljanje i pomlađivanje stanica, što će Vašoj koži osigurati dugotrajan mladenački izgled.

Celulit i obujam

Celulit je tvrdokoran problem koji muči veliki broj žena. Taj se problem može ublažiti pa i riješiti, odnosno držati pod kontrolom samo uz veliku ustrajnost i mnogobrojne, redovite tretmane.

Obujam se može vrlo efikasno riješiti body wrapingom morskom glinom. U 3 tretmana koji se provode jednom tjedno, u trajanju od 2 sata, može se izgubiti 1 konfekcijski broj. Ovom se metodom osim toga organizam čisti od nakupljenih otrova i otpadnih tvari, te je vrlo zdrava metoda i za one koji nemaju problema sa viškom obujma. Također pomaže onima koji su mršavljenjem izgubili na čvrstini kože i silueti.

Muškarci

Njega muškaraca kod nas je još u povojima sasvim neopravdano. Njegovan izgled važan je za muškarce, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Svi ovdje opisani tretmani isto se tako uspješno primjenjuju i na muškarce, čiji njegovan izgled danas igra veoma važnu ulogu.

 

muskarac